Masina za shienje Jadranka Bagat K-31

Цена: 6,000 мкд / 96
Локација: Гази Баба - Скопје

Се продава машина за шиење Jadranka-Bagat K31 со дрвена работна кутија- 6000 денари
Ацо(Скопје) 075/642-140

Информации за огласувачот

Ацо
075642140