Машина за перење алишта Индесит

Цена: 4,000 мкд / 64
Локација: Ѓорче Петров - Скопје
Тип на оглас: Се продава
Бренд: индесит

Се продава машина за перење алишта индесит со Горно полнење 6 кг и 1000 вртежи. Машината е во функција има скршен дел кај капакот,но тој се затвара и одлично работи.

Информации за огласувачот

Elena Stamenkovska
078/367-756