Огласот е архивиран

Masazer za grb

Masazer za grb
Опис

Со масажерот за грб ќе уживате во пријатна вибрирачка масажа, која ќе ги релаксира мускулите и ќе Ве спаси од непријатност. Ќе се почувствувате опуштено и затегнато. Четирите точки на вибрации гарантираат значително подобрување во областа на половината, грбот и рамената, а со активирање на функцијата за затоплување, се стимулира циркулацијата на крвта и се подобрува ефектот на масажата.

Уредот во голема мерка наликува на ранец. Цврсто се прилепува на грбот, благодарение на ременот и двете ленти за прилагодување. погоден е како за мажите, така и за жените. Совршен е за употреба како дома, така и во канцеларија, како и за време на возењето, бидејќи може да го напојува преку кабелот за вклучување во автомобилот.

Масажерот за грб вклучува далечински управувач, кој Ви овозможува да изберете помеѓу 8 типа на масажа и 4 нивоа на интензитет на масажа.

078 610 785