Маса со резбано стакло

Цена: 9,490 мкд / 153
Локација: Кавадарци - Кавадарци

Масата е купена пред две години од Мебел Ви. Прекрасен модел со италијански дизајн.

Информации за огласувачот

QwertyXYZ
070738511