Магнетен појас со мерино волна, магнети и сребро

Цена: 980 мкд / 15
Локација: Центар - Скопје

Магнетен појас со мерино волна, магнети и сребро
Фантастична комбинација од висококвалитетна мерино волна, магнетно поле и сребрени јони.
Удобен и лесен дизајн изработен од мерино волна која има терморегулирачкото и лековито дејство, збогатен со магнети. Употребата на појасот доведува до брзо и ефикасно намалување на болка од секаков тип. Ја подобрува состојбата при воспаленија, болки во грбот, зглобовите, лактите, колената, рбетот, рамената, стомакот, бубрезите и уринарниот систем. Волната има смирувачки ефект врз нервите, на тој начин што ја задржува телесната температура. Магнетната лента генерира постојано магнетно поле со моќен регенеративен ефект врз целото тело, ги регулира метаболичките процеси, ја балансира циркулацијата и ги потпомага регенеративните процеси во организмот.
Патентираниот материјал со сребрени нишки употребен во производството на производот дава антибактериски ефект, ги неутрализира непријатните мириси, го спречува развивањето на патогени бактерии и други микроорганизми. Ефикасно го потпомага енергетскиот баланс на организмот, што е основа за нормално протекување на биохемиските процеси. Исклучително удобен за носење директно врз телото, без ограничување на времето, не поти и не ве прегрева. Со универзална димензија!
078 610 785, 075 522 181

Информации за огласувачот

SS