Lozova Rakija

Цена: 150 мкд / 2
Локација: Кавадарци - Кавадарци

Се продава лозова ракија бела и жолта јака 50% алкохол .Достава низ македонија по карго.-
https://www.facebook.com/DomasnaRakija?ref=hl
е-маил stojanginov@gmail.com.тел.078267009

Информации за огласувачот

Stojan
078267009