Лектор (Lektor)

Цена: 1 мкд / 0
Локација: Карпош - Скопје

Овластен лектор по македонски јазик со работно искуство и со печат за издавање потврда за лекториран текст, лекторира докторски дисертации, магистерски трудови, преводи, стручна литература... Цената е по договор, во зависност од обемот на материјалот и од временскиот рок.

dijana.ristova001@yahoo.com
www.lektormk.mk
075 607 928

Информации за огласувачот

Дијана Ристова
075607928