Купувам земјоделско земјиште

Цена: 1 мкд / 0
Локација: Свети Николе - Свети Николе
Тип на оглас: Се изнајмува

Купувам земјоделско земјиште во Источна или Централна Македонија, со големина помеѓу 1-5 Ха. Цена по договор.

Информации за огласувачот

Zoran
071289237