Kukja vo Debar maalo

Цена: 1,500 мкд / 24
Локација: Центар - Скопје

Се продава дуплекс од куќа на самиот кружен тек во Дебар маало . Станбен /канцелариски дел вкупна квадратура 173м2 (први и втори кат + поткровен дел), катовите се поврзани со внатрешни скали. Објектот е приклучен на градско парно. Дворно место 40 м2.
1500еур м2

Информации за огласувачот

Kukja vo Centar
075400651