Куќа на 2 спрата + приземје и таван за тавански соби

Цена: 1 мкд / 0
Локација: Виница - Виница
Тип на оглас: Се продава
Опременост: Полунаместен
Балкони: 3
Квадратура: 250
Адреса: 4та македонска бригада (под борчињата)

Куќа на 2 спрата + приземје и таван за тавански соби

Информации за огласувачот

Vlado
071529909