Кука во Грциjа

Цена: 3,200,000 мкд / 51,612
Локација: Дојран - Гевгелија
Тип на оглас: Се продава
Опременост: Полунаместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 200
Адреса: Амаранта Доjран
Опрема: Реновиран, Подрум, Шпорет, Фрижидер

Се продава прекрасна виласка кука во Грциjа Амаранта Доjран

Информации за огласувачот

Rouzina Ivanova
004915731693404