Kozle opremen stan so edna spalna
Повеќе слики

Kozle opremen stan so edna spalna

Скопје, Карпош
surface 55
bed 2
15,375 денари 250 евра
Контакт
ПАРТЕНОН НЕДВИЖНОСТИ
071257405
Опис

11255...Партенон Недвижности изнајмува стан во Козле во мала зграда со 4 стана. Станот е со вкупна површина од 55м2 на две нивоа долниот дел 33м2 по имотен лист и 22м2 галерија...опремен комплет...цена 250еу
Повеке информации на 071/257-405

Информации
  • Квадратура: 55
  • Соби: 2