Огласот е архивиран

Користен мебел

Користен мебел
Опис

Се продават 3 дела од мебел, со вратнички од резбана бука, а каса од иверица. Сите се со широчина 80 cm, длабочина со 45 cm и висина, првиот дел 90 cm, вториот 145 cm и третиот 190 cm.