Комода

Цена: 6 мкд / 0
Локација: Свети Николе - Свети Николе
Тип на оглас: Се продава
Бренд: Комода

Се продава половна комода.
Максимално зачувана
Може да се види во секое време

Информации за огласувачот

Daniel!
075-544-145