Комода За Чевли

Цена: 2,000 мкд / 32
Локација: Карпош - Скопје

Комода за чевли, со три вратнички, собира максимум 18 пара чевли. Ширина: 65 cm, Висина: 100 cm, Длабочина: 26 cm

Информации за огласувачот

Zi
072263667