Клима сервис најповолни во градот

Цена: 5 мкд / 0
Локација: Ѓорче Петров - Скопје
Бренд: друго

❄✺ Хемиско и Aнтибактериско чистење на клима уреди+Водена Пареа од 100c..
3.5 kw 1000 денари
5.5 kw - 7.0kw 1400 денари
Сервисот содржи Хемиско и антибакериско чистење на клима и водена пареа од 100c плус мерење на фреон во системот ! доколку е потребна дополна се формира цена на лице место„
Повелете уверете се во нашиот квалитет што го нудиме САНИКОМК 077 58 38 77 ❄✺

!!! ➳ ВРШИМЕ.
1.Монтажи Демонтажи Продажба на нови и половни Клима Уреди
2.Хемиско и Антибактериско чистење
3.Полнење Со секаков тип на фреон R22 , 410A ,407..
4.Промена на Компресор и
Секаков вид На Дефект.

Ваше е да се Јавите а Преостанатото е наша Грижа
www.facebook.com/SanikoMK

ПОТРЕБНО И Е НА КЛИМАТА СЕЗОНСКИ ДА И СЕ НАПРАВИ РЕДОВЕН СЕРВИС КОЈ ШТО НЕ ЧИНИ МНОГУ ПОВЕЛЕТЕ И УВЕРЕТЕСЕ ВО КВАЛИТЕТОТ КОЈ ШТО ГО НУДИМЕ .Ваш Санико
077-583-877

FOLOWW US https://www.facebook.com/SanikoMK/
https://www.instagram.com/sanikomk/?hl=sr
https://sanikomk.wordpress.com/
https://sanikomk.business.site/?m=true

Viber : +38977583877
Whatsapp : +38977583877

Tag;
#Klima #klima #klimatizer #klimatizacija #inverter #standard #split #erkodisen #klimatizer #freon #freoni #dopolna #polnenje #hemisko #cistenje
https://youtu.be/IZNqpdoGGyE

Klima, Клима, Klima Servis Skopje, Клима сервис Скопје, Klima Servis, Клима сервис, Servis za klima, Сервис за клима, Servis za klima uredi, Сервис за клима уреди, Popravka na klima uredi, Поправка на клима уреди, Servis i popravka na klima uredi, Сервис и поправка на клима уреди, Chistenje na klima uredi, Чистење на клима уреди, Hemisko chistenje na klima ured,Хемиско чистење на клима уред, Antibakterisko chistenje na klima ured, Антибактериско чистење на клима уред, Dezinfekcija na klima ured, Дезинфекција на клима уреди,Dopolnuvanje na freon, Дополнување на фреон, Polnenje na freon, Полнење на фреон, Promena na freon, Промена на фреон, Freon za klima, Фреон за клима, Freon klima ured, Фреон клима уред, Freon R22, Фреон Р22, Freon R41OA, Фреон Р41ОА, Montazha na klima uredi, Монтажа на клима уреди, Demontazha na klima uredi, Демонтажа на клима уреди, Prodazhba na klima uredi, Продажба на клима уреди, Refrigerant, Generalno chistenje na klima ured, Генерално чистење на клима уред, Servis za klimauredi, Сервис за климауреди, Mobilna klima, Мобилна клима, Prozorska klima, Прозорска клима, Servis za prozorska klima, Сервис за прозорска клима, Klimatizer, Климатизер, Kompresor klima, Компресор клима, Nadvoreshna edinica klima, Надворешна клима, Inverter klima ured, Инвертер клима уред, Standard split sistemi, Стандард сплит системи, Стандардни оделни системи, Greenje i ladenje, Греење и ладење, Vnatreshna edinica, Внатрешна единица, Klima ured split sistem, Клима уред сплит систем, Клима уред оделен систем, Klima inverter R32gas, Клима инвертер 32гас, Dzidni klima uredi, Ѕидни клима уреди, Klimafonko, Клима фонко, Klimatizacija, Климатизација, Najdobrite Inverter klimi, Најдобрите инвертер клими, Greenje so klima ured, Греење со клима уред, Pumpi za greenje, Пумпи и за греење, Geotermalni pumpki, Геотермални пумпи, Chiler kasetni klimi, Чилер касетни клими, VRV sistem, ВРВ систем, Izolacija za klima uredi, Изолација на клима уреди, Nosach za nadvoreshna klima ured, Носач на даворешна клима уред, Buferi za klima ured, Буфери за клима уред, Lule za nadvoreshna klima ured, Луле за надворешна клима, Amortizeri za nadvoreshna edinica, Амартизери за надворешна единица, Creva za polnenje freon, Црева за понење фреон, Vakumiranje na klima ured, Вакумирање на клима уред, Vakum pumpa za klima ured, Вакум пумпа за клима уред, Manometri za klima ured, Манометри за клима уред, Visok pritisok klima, Висок притисок клима, Nizok pritisok klima, Низок притисок клима, Kapilara za klima ured, Капилара за клима уред, Rele za klima ured, Реле за клима уред, Pumpi vodavozduh, Пумпи водавоздух, Toplotna pumpa, Топлотна пумпа, Voda vozduh, Вода воздух, Servisiranje na sekakov vid klima ured, Сервисирање на секаков вид клима уред, Rezervni delovi za klima uredi, Резервни делови за клима уреди, Ekoloshki freon, Еколошки фреон, Bakarni cevki za klima uredi, Бакарни цевки за клима уреди, Univerzalno dalechinsko za klima, Универзално далечинско за клима уреди, Dalinsko za klima ured, Далечински иправувач за клима уред, Univerzalna elektronika za klima, Универзална електроника за клима уред, kompresor za klima ured, Компресор за клима уред, Четворо крак вентил за клима, Chetvoro krak ventil za klima, Perka za klima, Перка за клима, Ventilator za klima, Вентилатор за клима, Kondezator, Кондезатор, Miris za klima, Мирис за клима, Sonda za klima, Сонда за клима, Kondez Crevo, Кондез црево, Pumpa za kondez, Пумпа за кондез, Drzhach za klima, Држач за клима, Izolir traka za klima, Изолир трака за клима, Ventili za klima, Вентили за клима, Starten kondezator, Стартен кондезатор, Shpungla za chetvoro krak ventil, Шпунгла за четворо крак вентил, Air Conditioner, Air Conditioner repair, Air Conditioner Servis.

Информации за огласувачот

saniko mk
077583877