Karpos 3 ruska zgrada 65m2

Karpos 3 ruska zgrada 65m2

Скопје, Карпош
surface 65
bed 3
0 денари 0 евра
Контакт
ПАРТЕНОН НЕДВИЖНОСТИ
071257405
Опис

15153...Партенон Недвижности продава стан во Карпош 3 во руска зград аво близина на општината. Површина 61м2 (47м2 + 16м2 доградба) и 7м2 подрум, на 4кат последен север ориентација.....
цена по видување...
Повеке информации на 071/257-405

Информации
  • Квадратура: 65
  • Соби: 3