кабаници за в џеб

Цена: 190 мкд / 3
Локација: Карпош - Скопје

прод. кабаници за дожд. . лесни и погодни за в џeб при планинарење, собирање печурки, риболов и сл. i
1 MANTIL -KABANICА DO STAPALA I СО KAPA

070/ 346-164 077-699-696

Информации за огласувачот

saso
070 346 164 077/ 699-696