Изработка на домашни задачи по информатика и програмирање

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Бутел - Скопје

Помош и домашна работа

Создавање на вашите задачи во најкус можен рок

C#
C / C++
SQL
Access
Excel
VBA
Visual Basic

sj7971@gmail.com

Информации за огласувачот

Srđan