Izdavanje na stan
Повеќе слики

Izdavanje na stan

Скопје, Центар
15,700 денари 255 евра
Контакт
Privatno lice
078-755-439
Опис

Издавам трособен стан 75m² до спомен куќата на Мајката Тереза.