Izdavanje na stan

Цена: 250 мкд / 4
Локација: Карпош - Скопје
Тип на оглас: Се изнајмува
Опременост: Полунаместен
Паркинг: На улица
Балкони: 1
Адреса: kozle18a
Опрема: Инвертер, Шпорет, Фрижидер

Za podetalni informacii na telefon

Информации за огласувачот

Sonja
075872556