Издавам стан во Црниче

Цена: 18,500 мкд / 298
Локација: Кисела Вода - Скопје
Тип на оглас: iznajmuva
Опременост: namesten
Паркинг: na_ulica
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 95
Адреса: востаничка_61_бр.2
Опрема: Лифт, Клима, Инвертер, Телевизор, Шпорет, Фрижидер

Станот е на одлична локација, веднаш до Кам Маркет.

Информации за огласувачот

Розета
+38978246172