Огласот е архивиран

Издавам стан во Аеродром - Црква

Скопје, Аеродром
Опис

Се издава нов празен трособен стан 52м2 со кунја, ролетни и клима, на подолго временско користење. Зградата е нова и има 2 лифтови. Станот поседува одвоено купатило и вц, остава и вградена тераса. Во склоп на цената е и гаражно место од 15м2 на -1 ниво под самата зграда. Се наоѓа на улица Методија Шаторов Шарло близу Жито Маркет на 2-ри кат. Цена 280 евра.
Вселивост после 15 Октомври