Издавам наместен стан во К.Вода

Цена: 10,500 мкд / 169
Локација: Кисела Вода - Скопје

Издавам наместен стан во Кисела вода на приземје со централно греење со кујна со салон со голема тераса од 4 м на мирно и тивко место со поглед на зеленило надвор од бучава на коли.на терасата има и штекер за готвење во летен период.Гордана 078 805 445.

Информации за огласувачот

Гордана
078 805 445