Hranilica

Цена: 6,000 мкд / 96
Локација: Центар - Скопје

СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ MIMZY 3 ВО 1 TILE JOIE
Седиштето може да го ротирате за 360° само со една рака
Уникатен дизајн на рамката кога е отворена
Седиштето и рамката компактно се затвараат
Стои исправено кога е затворена
Послужавникот со држач за чаша се прилагодува во 3 позиции
Послужавникот може да се прикачи на задниот дел од столицата
Послужавникот може да се мие во машина
Пречка помеѓу нозете, поставена на долниот дел од послужавникот, за поголема безбедност на детето
Наслонот за грбот се прилагодува во 5 позиции, вклучувајќи ја и позицијата за новороденче
5 прилагодувања на висината
Меко перниче за поголема удобност на бебето, кое може да се одстрани
Навлаката се вади за перење
Седиштето се ротира во 4 правци
Држачот за нозе се прилагодува во 3 позиции
Со помош на 2 тркала лесно ќе ја преместите столицата од една соба во друга
Безбедносни каиши на столицата
Наменета од раѓање до 15кг

Информации за огласувачот

Zarko
071658797