Гоџи бери (Goji berry)

Цена: 90 мкд / 1
Локација: Свети Николе - Свети Николе

Високо квалитетни садници на Гоџи Бери (Lycium barbarum) произведени по пат на клонирање.

Информации за огласувачот

Раде
070642147