Гел за избелување на емајл на забите "AVRORATEGEL"

Цена: 620 мкд / 10
Локација: Берово - Берово

Гел за избелување на емајл на забите "AVRORATEGEL" е уникатен руски развој. Производот е наменет за белење на заби, и дома и во стоматолошки клиники. Совршен за оние кои сакаат да ги избелуваат забите покриени со плаки од пиење кафе, тутун, вино, чај.

Гел матрицата содржи активни молекули на кислород што ги поседуваат
осветлување и бактерицидно дејство, а уникатно избраната формула ви овозможува да ги направите забите 2-4 тони полесни по првата постапка.

Гелот се истиснува од цевката во волумен од 2-3 грама, рамномерно се нанесува на внатрешната површина на заштитниот уста со стерилна шпатула за еднократна употреба, по што заштитниот заштитен уста со гелот се става во усната шуплина, а флукс на УВ-светло е насочен во усната шуплина на пациентот. Во случај на пациент кој користи дома чувар на устата со LED диоди лоцирани во него и три вида адаптери за поврзување и напојување (паметен телефон на андроид или ios, телефонски полначи, преносни полначи и USB-врска со компјутер).

Гелот значително се разликува од увезените аналози поради пократкото време на изложеност - една постапка трае од 10 до 20 минути, максимум 40 минути во случај на јак тутун, кафе, цут на чај.

Информации за огласувачот

nabstor