Elektricar elektricni instalaci Електричар на повик сервиси

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Гази Баба - Скопје

-Спроведување на инсталации на нови објекти
-Санирање и преправки на стари инсталации
-Промена на стари табли со автоматски осигурувачи
-Испитување и отстранување дефекти во инсталација
-Поправка и чистење на бојлери.
-Замена на штекери,прекидачи,индикатори класични и модуларни
-И сите останати услуги од електриката
Квалитетен мајстор,загарантирана и квалитетна услуга.
Достапен во цел реон на Скопје

Информации за огласувачот

Krste
077860766