Огласот е архивиран

ЕФТИНО ИТНО СЕ ПРОДАВА ИДЕАЛЕН УЛТРА МОДЕРЕН СТАН ПОРАДИ РАЗВОД И ЗАМИНУВАЊЕ ВО СТРАНСТВО!!!

Скопје, Центар
Опис

ЕФТИНО ИТНО СЕ ПРОДАВА ИДЕАЛЕН УЛТРА МОДЕРЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ВО НАСЕЛБА ПРОЛЕТ-ЦЕНТАР ПОРАДИ РАЗВОД И ЗАМИНУВАЊЕ ВО СТРАНСТВО!!!

Станот е делумно\половично реновиран на приземје во зграда со направена термоизолацина фасада пред 6 години од општината. Се наоѓа на мирна локација со кош и терен со мали голчиња под прозор, врисок и џагор на деца по цел ден од напред, од позади има подзаскриена ниска тераса со многу зеленило трева недокастрени грмушки и дрва но провали до сега немало. Има налепница од никоб обезбедување на прозор и само 1 подрум од 11 м/2 под самиот стан, подрумот нема прозори има малку влага но е искречен и нема легална можност за скали од надвор кон подрумот но тој е погоден за канцеларија или деловен простор да речеме. Сменети се нови аломиниумски радијатори брзо загрева брзо лади, има стара инсталација: цевки за вода, кабли за струја, вентили, канализациони колена, одводни цевки, цевки за парно, но нови: штекери утикачи сијалици и лустери. Сменета блиндор врата од Тензор пред 4 години која кошта 600 евра и станот е тазе искречен пред една година.

Станот има мало тесно предсобје, дневна соба со нов убав ултра модерен шарен со бели знакчиња ламинат врз стариот изместен и оштетен пархет, дневна со загушена дневна светлина поради додадената балкон/соба, тесна кујна и трпезарија со природна вентилација прозор! 2 нормални спални соби со изместен изеден стар пархет кој мора да се пререди а на некој места и смени и застаклен балкон пренаменет во соба! Прозори соба прозори за приватност нема потреба… Бања со туш без када спортцка влагаш излагаш и отворен балкон отпозади на станот прикриен со грмушки и недокастрено зеленило на високо приземје. Станот е прикључен на градско парно со додадени екстра плус радиатори појачан, мајка за вртоглави и покачени појачани сметки… Го продавам полн со сите ствари внатре што се прикажани на сликите!!!

Без агенции… и агенциски провизии… хитно поради развод и заминување во странство на печалба…

Цена: 53.000 Евра со можност за договор…

Телефон за контакт: 071388021 Срџан-Срле достапен во секое време… само за вас…