Се издава дуќан под закуп во ГТЦ
Повеќе слики

Се издава дуќан под закуп во ГТЦ

Скопје, Центар
surface 25
1 денари 0 евра
Контакт
Ivo
070 221 376
Опис

Се издава дуќан под закуп (од 25 метри квадратни) во ГТЦ (Гратски Трговски Центар), приземје, топ атрактивна локација, во близина на кафичот Dion, Soul Kitchen и Стопанска Банка. Цена по договор. Контакт: 070 221 376

Информации
  • Квадратура: 25
  • Тип на опрема: Полунаместен