DVB-T2 UHF/VHF АНТЕНА

Цена: 500 мкд / 8
Локација: Куманово - Куманово

Joystation JS- 850 DVB-T2 UHF/VHF/FM Супер квалитетна, цврста и стабилна надворешна антена која овозможува одличен прием на ТВ и радио сигнал. Се поврзува и поставува лесно и едноставно. Заедно со антената се вклучени мотор за ротирање, далечински управувач за ротирање и засилувач на сигналот кој се приклучува во струја и 8 м. коаксијален кабел со џек. Однос напред/назад: 20-28 db. VHF опсег: 1-12 Фреквенција (MHz) : 45-230, UHF опсег: 21-69- фреквенција 470-860 (MHz). Отпорност: 75 Ohm. напојување: 110 V/220 V. 50 Hz/60 Hz. Телефон за контакт: 079 210-355. Куманово.

Информации за огласувачот

Cobe Veličković