Дрвени прозори 140х140

Цена: 3,100 мкд / 50
Локација: Кавадарци - Кавадарци

Дрвени прозори дупли 140х140 никогаш не монтирани. 50 евра од прозор.

Информации за огласувачот

Дејан
078219812