Delovi za Zastava 750 (Fico)
Повеќе слики

Delovi za Zastava 750 (Fico)

5 денари 0 евра
Контакт
Aleksandar
076250646
Опис

Продавам делови за Zastava 750 Fico i kombe Fico: Предни рукавци комплетни со добоши, Фарови одлично сочувани, гумени одбојници, главини комплети со лагер за предно и задно тркало, нови клипови комплет со карики (нови), ламела и потисна, друг лагер, нови вентили, Бирач за менувач, рачки за вратите, нов симеринг за радилица комплетен со алуминиумскиот дел, еластичен зглоб (нов оргинален), пиксни и болсни за рукавци (нови), јабучици за предница, водна пумпа, анласер комплетен, сајли за кумплуг и рачна, сајла за туража (гас), мењач целосен и делови за мењач, бандаши, платно федер за предницата, динамо, федери(шпирали)задни, багашник оргинален, цевки за кочница, шофершајвна предна, оргинална навлака што се поставува на задниот капак за зимски услови за подобро парно, раче за прозорец лептирчето на предната врата и друго.

Контакт телефон: 071 85 22 84: 076 250 646