Огласот е архивиран

Деловен простор од 200 м2 на атрактивна локација

Пробиштип, Пробиштип, Jakim Stojkovski
surface 200
Опис

Се издава деловен простор во строгиот центар на
Пробиштип.
Просторот располага со површина од 200 м2, на 1 кат.
2та ката се по 200 м2 од кат.
- Цена по договор

- Информации:
078 420 922 (Цеца)
077 898 896 (Даниел)

Информации
  • Квадратура: 200