Огласот е архивиран

Deloven prostor 1200m2 (salon) 3 sprata

Велес, Велес, Zivko Firfov 42
surface 1,200
Опис

Се продава или издава под наем деловен простор(салон) од 1200 м2.
Објектот е во потполно здрава состојба, опремен комплетно и спремен за користење.
На 3 спрата од кои едниот е магацински простор со пристап за камиони,. комбиња...
Има вклучено струја ,вода, одвод, интернет, грејни тела за загревање на простории, пристап до асфалтиран пат,кујни, канцелариски простории, приватен паркинг простор за возила и сите потребни работи за функционирање.
Може да се користи за изложбен салон за плочки, мебел, бела техника, текстил, како угостителски објект е комплетно опремен со инвентар за ресторан, канцелариски простории, како магацинки простор и било каков друг продажен салон или деловен простор.
За повеќе инфо јавете се на 078 375 831

Информации
  • Квадратура: 1200