Часови по солфеж и теорија на музика

Цена: 600 мкд / 9
Локација: Центар - Скопје

Професорка дипломирана на италијански конзерваториум и со долгогодишно искуство дава часови по солфеж и теорија на музика. За сите нивоа и возрасти, а може, на ваше барање и часови он-лаин.
Час 600 денари (можни се попусти на групни часови или на пакет на часови)
Тел. 078 615 694

Информации за огласувачот

Ilinka
078 615 694