Огласот е архивиран

ЧАСОВИ ПО МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА И ХЕМИЈА

ЧАСОВИ ПО МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА И ХЕМИЈА
Опис

Искусна професорка со постигнати успеси во преавање на математика, физика и хемија одржува часови за основци, средношколци и студенти во секој дел од денот во седмицата. Грантиран успех, зголемување на оценката, но и стекнување на љубов кон предметите. Чаосвите се одржуваат онлајн за ученици и студенти од цела Македонија, но и за тие кои не живеат во Македонија на македонски и англиски јазик.