Огласот е архивиран

Часови по клавир

Часови по клавир
Опис

Професорка дипломирана на италијански конзерваториум и со долгогодишно искуство дава часови по клавир (клавирска техника, вежби, читање партитури...). За почетници или ученици на понапредни нивоа. За сите музички стилови, а може, по ваше барање да се држат и часови он-лаин.
час 45 мин. 600 денари (можни се попусти за пакет на часови)

Тел. 078 615 694