Часови по хармонија на музика, контрапункт и форми

Цена: 600 мкд / 9
Локација: Центар - Скопје

Професорка дипломирана на италијански конзерваториум и со долгогодишно искуство дава часови по хармонија на музика, контрапункт и форми. За ученици од сите возрасти и степени (од почетно до високо факултетско ниво).
Час 600 ден. (можни се попусти на групни часови или на пакети на часови, а по ваша желба може часовите да се држат и он-лаин)

Тел. 078 615 694

Информации за огласувачот

Ilinka
078 615 694