Centar Kapistec 45m2 dvosoben opremen prizemje
Повеќе слики

Centar Kapistec 45m2 dvosoben opremen prizemje

Скопје, Центар
surface 45
bed 2
15,375 денари 250 евра
Контакт
ПАРТЕНОН НЕДВИЖНОСТИ
071257405
Опис

11287....Партенон Недвижности изнајмува стан 45м2 Центар спроти ресторан Воденица.
Станот е на приземје опремен со парно.
одговара за самец/самица или двајца.
Цена 250еу
Повеке информации на 071/257-405

Информации
  • Квадратура: 45
  • Соби: 2