Centar bilna 140m2 1kat za kancelarii
Повеќе слики

Centar bilna 140m2 1kat za kancelarii

Скопје, Центар
surface 140
bed 2
0 денари 0 евра
Контакт
ПАРТЕНОН НЕДВИЖНОСТИ
071257405
Опис

2028...Партенон Недвижности изнајмува стан за канцелариско работење, Центар кај билна аптека
Површина 140м2 на 1кат
(два стана споени 95м2+45м2) со два влеза
Делумно опремени со бироа и полици.
Два тоалета и кујна
Цена 1000еу
Повеке информации на 071/257-405

Информации
  • Квадратура: 140
  • Соби: 2