Busenje bunari

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Кисела Вода - Скопје

-Бушење бунари за вода,
-Геомеханика,
-Тестирање на бунари,
-Прочистување на бунари.
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ:070-250-773 ; 070-233-541

Информации за огласувачот

Водомак
070250773