батериска шрафилица PARKSIDE 12в

Цена: 2,500 мкд / 40
Локација: Прилеп - Прилеп

Малку користена батериска шрафилица PARKSIDE, комплет со куферче, полнач, гаранција. Доста јака, ги завршува сите домашни потреби.

Информации за огласувачот

Христијан
078301499