Баристи за работа на Малта

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Центар - Скопје

Потребни ни се 10 шанкери за работа во Малта.
Кандидатите треба да знаат солидно англиски јазик како и да имаат претходно работно искуство.
Сите заинтересирани да се пријават на e-mail со целна дознак ЗА ШАНКЕР.
Најдоцна пријавување до 25.04.2019 .
Повеќе информации на ВИБЕР.

Информации за огласувачот

MM Consulting
078613409