Бандажи

Цена: 300 мкд / 4
Локација: Куманово - Куманово
Бренд: опел
Модел: антара

Бандажи со големина 20 инчи.
Штрафови со растојание 5х115.

Контакт може на Вибер или Ватсап.

Информации за огласувачот

Sashko Gjorgjiev
070313868