Апаратче за правење сребрена вода за 60000 литри

Цена: 5,430 мкд / 87
Локација: Центар - Скопје

Повеќе од 60000 литри сребрена вода со концентрација за пиење
апарат за добивање на сребрена вода во домашни услови со целосна електронска контрола и висок квалитет. Специјалната конструкција овозможува сребрената електрода да биде заменета по нејзиното целосно исцрпување.
Вградените програми за електронска контрола овозможуваат добивање на вода со одбраната концентрација на сребрени јони, без при тоа да се следи времето за обработка.
078 610 785

Информации за огласувачот

SS
078 610 785