Апаратче за правење сребрена вода за 40000 литри

Цена: 3,650 мкд / 58
Локација: Аеродром - Скопје

Dr.Silver М генератор на сребрени јони
За 40000 литри сребрена вода!
Со TUV Сертификат № 359_BSP-16P2.0032.0 - C01
Лабораториски тест, со докажан ефект со Протокол за утврдување на влијанието на сребрната вода врз патогените микроорганизми од Институтот за микробиологија при БАН

Сосема безопасен! Лесен за употреба!

Употреба само во 4 лесни чекори:
- изберете соодветен сад и наполнете ја потребната количина вода;
- вклучете го апаратот со притискање и држење на означеното место на него ;
- потопете го апаратот во садот со вода. По 10 минути тој самиот ќе се исклучи;
- ако времето за обработка е помалку од 10 минути, самите исклучете го апаратот.

10 придобивки на Dr. Silver:
- повеќе од 40,000 литри сребрена вода со концентрација за пиење;
- дигитален тајмер со автоматско исклучување;
- променлива сребрена електрода (примерок 1000);
- променлива батерија;
- помага за добро здравје и убавина;
- незаменлива поддршка за хигиена во домот;
- заштедува многу пари;
- може да се користи насекаде;
- мал и компактен;
- уникатен дизајн, сигурност и квалитет.

Уникатна моќност на сребрените јони:
- најшироко користен производ за уништување на патогена микрофлора без да влијае негативно на здравјето на луѓето;
- ефикасен против повеќе од 650 видови бактерии, габички и вируси;
- го зајакнуваат имунитетот и кондицијата;
- за елиминирање на проблемите во гастроинтестиналниот тракт (гастритис, чиреви, хиперацидитет, труење со храна);
- го поддржуваат организмот при настинки, грип, болки во грлото и воспалителни процеси;
- за подобрување на состојбата при проблеми со кожата и изгореници;
- за измазнување на брчките, има антиивоспалително дејство;
- со сигурност дезинфицирање на фрижидерите, мијалниците, садовите, облеката, играчките.
Цена: 3650 ден., 078 610 785

Информации за огласувачот

SS
078610785