37м2 продажба Козле

37м2 продажба Козле

Скопје, Центар
surface 37
bed 2
61 денари 1 евра
Контакт
Abc Dom
078402027
Опис

Итно се продава стан во Козле, во близина на ,,Два Елена,, 37м2 со една спална соба, на приземје, во одржана состојба. Станот има подстанар и може да се продолжи договорот доколку купецот има интерес. Цената е по договор.
тел: 078 402 027

Информации
  • Квадратура: 37
  • Соби: 2