zvucnici

Цена: 1,999 мкд / 32
Локација: Кисела Вода - Скопје

‼️Акциски цени‼️
🎙2x6.5 inch 600w со безжичен микрофон
✔ Подржува Bluetooth, USB, AUX, TF-card, FM Radio
✔ Одличен фреквентен одзив
✔ Приклучок за гитара и други музички инструменти
✔ Вградено LED светло (кое може да се исклучи по желба)
✔ Вграден акумулатор кој издржува до 12 часа бес полнење
🎙2x6.5 inch 2200 w p.m.p.o
✔ Подржува Bluetooth, USB, AUX, TF-card, FM Radio
✔ Одличен фреквентен одзив
✔ Вградено LED светло (кое може да се исклучи по желба)
✔ Вграден акумулатор кој издржува до 8 часа без полнење
🎙2.8 inch 1500 w p.m.p.o
✔ Подржува Bluetooth, USB, AUX, TF-card, FM Radio
✔ Одличен фреквентен одзив
✔ Вградено LED светло (кое може да се исклучи по желба)
✔ Вграден акумулатор кој издржува до 6 часа без полнење

Информации за огласувачот

firma.mk
078533615