ZAVARUVANJE - LEPENJE AVTO MOTO PLASTIKA

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Кисела Вода - Скопје

SERVIS ZA ZAVARUVANJE - LEPENJE PLASTIKA - LEPENJE BRANIK :AVTOPLASTIKA :
1. BRANICI
2. MASKI
3. KRILA (KRILA OD RENAULT; CITROEN; PEUGEOT I DRUGI)
4. FAROVI
5. RETROVIZORI
6. REZERVOARI ZA GORIVO I VODA (NAFTA – BENZIN –ULJE)
7. REZERVOARCINJA ZA SERVO PUMPI I GLICERIN
8. DIFUZERI (CELEN LIM – CELNA PLASTIKA)
9. HLADNJACI – DRZACI
10. INTERKULERI – DRZACI
11. AKUMULATORI
12. GRANI
13. KUKISTA OD FILTRI ZA VOZDUH
14. OKLOPI OD SKUTERI – MOTORI
15. RACKI – KVAKI
16. PUMPI ZA BENZIN
17. AIR BAG
18. PLEKSIGLAS
19. KROVEN BAGAZNIK
20. EKSPANZIONI SADOVI - KANISTRI POD PRITISOK
21. PLASTICNI CREVA ZA TURBO,VAKUM,NAFTA,BENZIN I DR.
22. KARTERI
*** LEPENJE BRANIK***
ЗАВАРУВАЊЕ ПЛАСТИКА- ЛЕПЕЊЕ БРАНИЦИ
Kontakt : Igor
Tel.: 070 627 856
E-mail: sok.igor@hotmail.com

Skype: avtoplastika servis

Facebook 1 : igor avtoplastika servis

https://www.facebook.com/avtoplastika.igor/photos_albums

Facebook 2 : branici

Автомобилската индустрија денес е познато дека во производството на автомобили користи најсовремени материјали,вклучувајки го се повеќе процентот на делови изработени од пластика. Исто така вазно е да се информираат возачите дека повекето од овие делови мозат да се поправат. Но за оние кои не слушнале или си го поставуваат прашањето "Како?" , одговорот е едноставен:

Најмодерната технологија за заварување на пластика е одоворот кој што можете да го најдете во сервисот за Автопластика кој што врши поправка скоро на сите видови делови изработени од пластика. Долгогодишното искуство базирано на знаење и експертиза од речиси сите видови на штета во смисла на деформација, пукнатини па дури и делови кои недостасуваат, ние сме во состојба да ги обновиме и да ги доведеме во првобитната, речиси совршена состојба.

1. БРАНИЦИ
2. МАСКИ
3. КРИЛА (КРИЛО ОД ЦИТРОЕН,ПЕЖО,РЕНО,БМВ,НИСАН И ДР.)
4. ФАРОВИ
5. РЕТРОВИЗОРИ
6. РЕЗЕРВОАРИ ЗА ГОРИВО И ВОДА-АНТИФРИЗ ( НАФТА , БЕНЗИН,УЉЕ )
7. РЕЗЕРВОАЧИЊА ЗА СЕРВО ПУМПИ И ГЛИЦЕРИН
8. ДИФУЗЕРИ ( ЧЕЛЕН ЛИМ – ЧЕЛНА ПЛАСТИКА)
9. ХЛАДЊАЦИ – ДРЖАЧИ
10. ИНТЕРКУЛЕРИ – ДРЖАЧИ
11. АКУМУЛАТОРИ
12. ГРАНИ
13. КУЌИШТА ОД ФИЛТРИ ЗА ВОЗДУХ
14. ОКЛОПИ ОД СКУТЕРИ И МОТОРИ
15. РАЧКИ И КВАКИ
16. ПОТОПНИ ПУМПИ ЗА ГОРИВО ВО РЕЗЕРВОАР
17. ЕР БЕГ
18. ПЛЕКСИГЛАС
19. КРОВЕН БАГАЖНИК – КУФЕР
20. ЕКСПАНЗИОНИ САДОВИ – КАНИСТРИ ПОД ПРИТИСОК
21. ПЛАСТИЧНИ ЦРЕВА ЗА ТУРБО,ВАКУМ,НАФТА,БЕНЗИН И ДР.
22. КАРТЕРИ

Информации за огласувачот

Igor Avtoplastika Servis
070627856